Ghid marimi bluze


Ghid marimi bluze

Circumferința bustului (cm)

A: Măsurați circumferința pieptului peste zona cea mai proeminentă a bustului în timp ce purtați un sutien care vă vine corect.

Circumferința șoldurilor (cm)

B: Circumferința șoldurilor trebuie măsurată în zona cea mai proeminentă.


MARIMILungime(cm)Latime(cm)Lungimea Manecii(cm)
S665456
M695856
L716258
XL746658
2XL786960
3XL827260

Bluză Constantin Noica

120 lei

PRODUS CU PREȚ VARIABIL ÎN FUNCȚIE DE CULOAREA BLUZEI.

PENTRU MARIMI XS, XXL SI XXXL  VA RUGAM SA MENTIONATI IN DETALI SAU LA CONFIRMAREA TELEFONICA A COMENZI

ATENTIE MARIMI UNINOMILALE  XS-2,3XL( NU SE POT SCHIMBA )

 

 

Livrare GRATUITĂ la comenzi de minim 500 Ron.

Ghid marimi

Product Description

Constantin Noica  –  Filozof

Între 1938 și 1939 obține o bursă de studii în Franța. Devine doctor în filosofie la Universitatea din București cu teza „Schiță pentru istoria lui cum e cu putință ceva nou”

Sub dictatura comunistă este trimis în domiciliu forțat la Câmpulung-Muscel. Pentru idealurile sale naționalist-creștine, este condamnat și închis în perioada decembrie 1958-august 1964. Experiența anilor de suferință petrecuți în temnițele comuniste își vor găsi expresia în paginile memorialistice din volumul „Rugați-vă pentru fratele Alexandru”. Mesajul cărții este unul profund creștin: trebuie să ne rugăm pentru cei ce ne fac răul, îmbătați de victoria și puterea lor vremelnică și pieritoare.

Între 1965 și 1975 lucrează ca cercetător principal la Centrul de Logică al Academiei Române. Anii din urmă ai viețuirii sale pământești și-i petrece la Păltiniș. În perioada retragerii sale la Păltiniș este vizitat de un număr impresionant de tineri dornici de cultură autentică, neideologizată, neschimonosită de duhul materialist-ateu.

În anul 1988 primește Premiul Herder. În 1990 este făcut, post-mortem, membru al Academiei Române.

Pentru noi, ce de azi, rămân profund actuale cărțile sale de filosofie despre ființa și rostul neamului românesc: „Pagini despre sufletul românesc”(1944), „Rostirea filosofică românească” (1970), „Creație și frumos în rostirea filozofică românească” (1973), „Eminescu sau gânduri despre omul deplin al culturii românești” (1975)„Sentimentul românesc al ființei”(1978).

În istoria filosofiei românești gânditorul de la Păltiniș va rămâne în primul rând prin eseul său de ontologie, „Devenirea întru ființă” (1981).

Instrucţiuni de întreţinere şi spălare
Tricourile imprimate au o rezistenţă bună în timp dacă sunt spălate corespunzător.
Spălarea se face manual, sau la maşină de spălat pe programul cu rotaţii cât mai mici, pentru a evita frecarea excesivă a stratului textil imprimat produsele trebuie întoarse pe dos înainte de spălare.
Temperatura apei trebuie fie max. 40 de grade.
Se recomandă folosirea unei cantităţi cât mai mici de detergent. Folosirea înălbitorilor este strict interzisă
Se recomandă uscarea tricourilor pe dos (această regulă e general valabilă pentru orice articol de îmbrăcăminte colorat, razele soarelui tind decoloreze materialul).
Călcarea se face pe dos.