Ghid marimi bluze


Ghid marimi bluze

Circumferința bustului (cm)

A: Măsurați circumferința pieptului peste zona cea mai proeminentă a bustului în timp ce purtați un sutien care vă vine corect.

Circumferința șoldurilor (cm)

B: Circumferința șoldurilor trebuie măsurată în zona cea mai proeminentă.


MARIMILungime(cm)Latime(cm)Lungimea Manecii(cm)
S665456
M695856
L716258
XL746658
2XL786960
3XL827260

Bluză Valeriu Gafencu

120 lei139 lei

PRODUS CU PREȚ VARIABIL ÎN FUNCȚIE DE CULOAREA BLUZEI.

PENTRU MARIMI XS, XXL SI XXXL  VA RUGAM SA MENTIONATI IN DETALI SAU LA CONFIRMAREA TELEFONICA A COMENZI

ATENTIE MARIMI UNINOMILALE  XS-2,3XL( NU SE POT SCHIMBA )

Livrare GRATUITĂ la comenzi de minim 500 Ron.

Ghid marimi

Product Description

Valeriu Gafencu – Student

Păziţi neschimbat adevărul, dar să ocoliţi fanatismul. Nebunia credinţei este putere dumnezeiască, dar tocmai prin aceasta ea este echilibrată, lucidă şi profund umană.

Primul care s-a referit la Valeriu Gafencu (1921-1952) drept „Sfânt al închisorilor” a fost Nicolae Steinhardt (Monahul Nicolae Delarohia), în „Jurnalul Fericirii”.

În închisoarea de la Aiud, Valeriu Gafencu a urcat treptele sfințeniei, fiind pentru tinerii care gravitau în jurul lui un model moral și duhovnicesc. Pe apropiații săi i-a învățat să rostească Rugăciunea lui Iisus.
Din cauza torturilor si regimului bestial din temnitele comuniste, Valeriu Gafencu a ajuns la sanatoriul-inchisoare Tg. Ocna intr-o stare atat de grava incat supravietuirea sa timp de doi ani (pana la 18 febr. 1952) poate fi considerata drept o minune.

Valeriu credea că schimbarea social-politică trebuie să înceapă cu schimbarea vieții personale, cu abandonarea omului vechi din fiecare dintre noi și cu trăirea totală, plenară a lui Hristos.

În utlima etapă a vieții sale pământești din întreaga sa ființă iradia dragostea și blândețea. Gardienii și cerberii din Aiud, Galda și Târgu- Ocna nu îi puteau suporta privirea pe care Valeriu o îndrepta spre ei. Era prea multă iubire concentrată în ea, iar ei erau animați de o ură permanentă și irațională față de „dușmanii de clasă” – o ură inoculată și întreținută de politrucii comuniști.

Valeriu Gafencu i-a cedat pastorului Richard Wurmbrand streptomicina care, dacă nu i-ar fi salvat viața, cu siguranță i-ar fi prelungit-o. Un gest la care merită să medităm toți, fiecare dintre noi în parte. Fiindcă Sfânta Scriptură ne învață un adevăr simplu: „credința fără fapte moartă este” (Iacov 2, 17) Valeriu și-a acceptat moartea mucenicească în spitalul-penitenciar din Târgu Ocna, cu convingerea că pentru un creștin nu există, de fapt, moarte.

Cine dorește mai multe amănunte despre personalitatea sa excepțională le poate afla din cartea „Întoarcerea la Hristos” (https://tineretulortodox.md/wp-content/uploads/2011/03/11613520-Intoarcerea-la-Hristos-de-Ioan-Ianolide.pdf), scrisă de prietenul și ucenicul său, Ioan Ianolide.

Instrucţiuni de întreţinere şi spălare
Tricourile imprimate au o rezistenţă bună în timp dacă sunt spălate corespunzător.
Spălarea se face manual, sau la maşină de spălat pe programul cu rotaţii cât mai mici, pentru a evita frecarea excesivă a stratului textil imprimat produsele trebuie întoarse pe dos înainte de spălare.
Temperatura apei trebuie fie max. 40 de grade.
Se recomandă folosirea unei cantităţi cât mai mici de detergent. Folosirea înălbitorilor este strict interzisă
Se recomandă uscarea tricourilor pe dos (această regulă e general valabilă pentru orice articol de îmbrăcăminte colorat, razele soarelui tind decoloreze materialul).
Călcarea se face pe dos.