Ghid marimi bluze


Ghid marimi bluze

Circumferința bustului (cm)

A: Măsurați circumferința pieptului peste zona cea mai proeminentă a bustului în timp ce purtați un sutien care vă vine corect.

Circumferința șoldurilor (cm)

B: Circumferința șoldurilor trebuie măsurată în zona cea mai proeminentă.


MARIMILungime(cm)Latime(cm)Lungimea Manecii(cm)
S665456
M695856
L716258
XL746658
2XL786960
3XL827260

Bluză primul de-a intrat în Cer , e băiat de cartier !

120 lei130 lei

Fără să facem apologia golanelii, a omului rău, ci mai degrabă a scăpării din acestea, amintim prin această analogie, de tâlharul de pe curce care recunoscandu-L pe Domnul, se mântuiește primul, după chiar spusele Mântuitorului: “…Adevărat grăiesc ţie, astăzi vei fi cu Mine în rai. (Luca 23:43). Așadar în pofida vieții rele pe care acesta a avut-o până în acel moment acestuia i se promite intrarea în Rai, dar asta numai după ce acesta se pocăiește și își acceptă soarta.

Livrare GRATUITĂ la comenzi de minim 500 Ron.

Ghid marimi

Product Description

Vorbind despre ziua în care Hristos a fost răstignit, Fericitul Augustin spunea: “Văd pe Golgota răstigniți trei oameni. Unul Care mântuieşte, Iisus Hristos Mântuitorul, altul care primește mântuirea, tâlharul din dreapta, și al treilea, care prin atitudinea sa împietrită și-a pierdut mântuirea“. Cuvintele prin care unul dintre tâlhari a câștigat raiul sunt: “Pomenește–mă, Doamne, când vei veni în împărăția Ta!” Raiul a fost închis de Adam, în vremea răstignirii Domnului, tâlharul devine drept prin mărturia sa și intră primul în Rai.

Sfântul Maxim Mărturisitorul vede în tâlharul care se mântuieste, pe omul care își acceptă crucea și se consideră vinovat pentru chinurile produse de propriile păcate: “Este tâlhar recunoscător, ce se răstignește împreună cu Hristos, tot omul ce suferă chinuri pentru păcate, ca un vinovat, tot omul care pătimește împreună cu Cuvantul, care pătimește pentru el.

Instrucţiuni de întreţinere şi spălare
Tricourile imprimate au o rezistenţă bună în timp dacă sunt spălate corespunzător.
Spălarea se face manual, sau la maşină de spălat pe programul cu rotaţii cât mai mici, pentru a evita frecarea excesivă a stratului textil imprimat produsele trebuie întoarse pe dos înainte de spălare.
Temperatura apei trebuie fie max. 40 de grade.
Se recomandă folosirea unei cantităţi cât mai mici de detergent. Folosirea înălbitorilor este strict interzisă
Se recomandă uscarea tricourilor pe dos (această regulă e general valabilă pentru orice articol de îmbrăcăminte colorat, razele soarelui tind decoloreze materialul).
Călcarea se face pe dos.