Reduceri!

Tricou copii Mânca-v-ar Raiul tag

Prețul inițial a fost: 60 lei.Prețul curent este: 50 lei.

-17%
„Mânca-v-ar raiul!“
Binecuvântarea părintelui Cleopa pentru cei care-l căutau la mănăstirea Sihăstria.
Cu adevărat cea mai frumoasă rebeliune este cea în Hristos! ❤️
🙏Mulțumim tuturor purtatorilor de valori in suflet!🥰
Pentru că împărtăşim aceleaşi valori şi aceeaşi credință, ajută ca mesajul celor ce au luptat în numele credinței să rămână viu şi hrănitor sufleteşte.
Sprijină proiectul “LegendeVii”
👕👇🎁
Campanie disponibilă în limita stocului*

Livrare GRATUITĂ la comenzi de minim 500 Ron.

Product Description

“Eu n-am fost boier la viata mea, eu am fost cioban, am trait la oi atatia ani. Si eu, daca nu sunt un om carturar, am spus cat mi-a ajutat Dumnezeu si am citit mergand cu oile pe munte, ca eu am fost cioban aici la oile manastirii, pana ce m-au pus staret.

Sa nu asteptati lucruri mari de la mine. Am pazit oile manastirii pana mai deunazi pe un munte acolo de si n-o sa va lovesc in gandire cu nimic din cele ce asteptati de la mine. Pentru ca eu am invatat sa pasc oile, eu sunt calificat sa fac branza, toate ale ciobanului” (Parintele Cleopa).

“Cand vor lipsi pastorii, se vor aduna lupii” (Sf Ioan Gura de Aur)

Părintele Ilie Cleopa, unul dintre marii duhovnici ai Moldovei şi unul din cei mai cunoscuţi duhovnici şi predicatori pe care i-a avut Mănăstirea Sihăstria, s-a născut pe 10 aprilie 1912, în comuna Suliţa, din judeţul Botoşani, fiind botezat Constantin. Era al cincilea din cei zece copii pe care i-a avut familia Alexandru şi Ana Ilie. A fost ucenic al părintelui Paisie Olaru şi, în 1929, la vârsta de 17 ani, s-a alăturat obştii schitului Sihăstria, alături de fratele mai mare, Vasile. Constantin a fost tuns în monahism în august 1937, primind numele Cleopa. Mai târziu, a ajuns egumenul schitului şi apoi a fost făcut arhimandrit când lăcaşul s-a ridicat la rang de mănăstire. Timp de 34 de ani neîntrerupt, din anul 1964 şi până în 1998, an în care a murit, la vârsta de 86 de ani, Ilie Cleopa a fost stareţ al mănăstirii Sihăstria, din Neamţ și primea orice persoană care avea o problemă și îl cauta.
Campanie disponibilă în limita stocului*

Instrucţiuni de întreţinere şi spălare
Tricourile imprimate au o rezistenţă bună în timp dacă sunt spălate corespunzător.
Spălarea se face manual, sau la maşină de spălat pe programul cu rotaţii cât mai mici, pentru a evita frecarea excesivă a stratului textil imprimat produsele trebuie întoarse pe dos înainte de spălare.
Temperatura apei trebuie fie max. 40 de grade.
Se recomandă folosirea unei cantităţi cât mai mici de detergent. Folosirea înălbitorilor este strict interzisă
Se recomandă uscarea tricourilor pe dos (această regulă e general valabilă pentru orice articol de îmbrăcăminte colorat, razele soarelui tind decoloreze materialul).
Călcarea se face pe dos.