Tricou copii lupul carpatin

50 lei

SE CAUTA  EROI PENTRU PURTAREA ACESTUI MODEL 
Cu adevărat cea mai frumoasă rebeliune este cea în Hristos! ❤️
🙏Mulțumim tuturor purtatorilor de valori in suflet!🥰
Pentru că împărtăşim aceleaşi valori şi aceeaşi credință, ajută ca mesajul celor ce au luptat în numele credinței să rămână viu şi hrănitor sufleteşte.
Sprijină proiectul “LegendeVii”
👕👇🎁
Campanie disponibilă în limita stocului*

Livrare GRATUITĂ la comenzi de minim 500 Ron.

Product Description

Munții Carpați dețin a doua cea mai mare populație de lupi din Europa, după Rusia. În România, datele oficiale indică o populație cuprinsă între 2000 și 2700 de exemplare de lup, specia putând fi întâlnită în zonele colinare înalte și în zonele cu munți joși de-a lungul întregului arc carpatic.

” Cu mult timp în urmă, pământurile noastre erau considerate de antici ținutul lupilor. Iar Sf. Andrei a văzut asta cel mai bine în practicile și credințele vechi ale oamenilor din aceste părți. Tradițiile populare vorbesc cu mare respect despre lupul alb. Legendă coboară până la un preot sfânt al lui Zamolxe de care ajunseseră să asculte fiarele codrilor, în special lupii. Zamolxes l-a transformat în lup, dar nu în orice lup, ci într-unul alb. cea mai înspăimântătoare fiară a Carpaților. Astfel, ori de câte ori se aflau la nevoie, luptătorii daci auzeau urletul străvechiului Mare Lup Alb și toți lupii se adunau să protejeze tinutut împotriva invadatorilor. sursa mytologica.ro “

Instrucţiuni de întreţinere şi spălare
Tricourile imprimate au o rezistenţă bună în timp dacă sunt spălate corespunzător.
Spălarea se face manual, sau la maşină de spălat pe programul cu rotaţii cât mai mici, pentru a evita frecarea excesivă a stratului textil imprimat produsele trebuie întoarse pe dos înainte de spălare.
Temperatura apei trebuie fie max. 40 de grade.
Se recomandă folosirea unei cantităţi cât mai mici de detergent. Folosirea înălbitorilor este strict interzisă
Se recomandă uscarea tricourilor pe dos (această regulă e general valabilă pentru orice articol de îmbrăcăminte colorat, razele soarelui tind decoloreze materialul).
Călcarea se face pe dos.