Tricou copii regina Maria

55 lei

SE CAUTA  EROI PENTRU PURTAREA ACESTUI MODEL 
Cu adevărat cea mai frumoasă rebeliune este cea în Hristos! ❤️
🙏Mulțumim tuturor purtatorilor de valori in suflet!🥰
Pentru că împărtăşim aceleaşi valori şi aceeaşi credință, ajută ca mesajul celor ce au luptat în numele credinței să rămână viu şi hrănitor sufleteşte.
Sprijină proiectul “LegendeVii”
👕👇🎁
Campanie disponibilă în limita stocului*

Livrare GRATUITĂ la comenzi de minim 500 Ron.

Product Description

Un destin unic în istoria românilor, Regina Maria
Considerată încă din adolescență una dintre cele mai frumoase prințese din Europa, Maria de Edinburgh era nepoata reginei Victoria a Marii Britanii și a țarului Alexandru al II-lea, verișoară cu regele George al V-lea al Angliei, cu țarul Nicolae al II-lea al Rusiei și cu împăratul Wilhem al II-lea al Germaniei. S-a folosit de relațiile dinastice pentru a pleda recunoașterea internațională a României Mari la Conferința de Pace de la Paris în 1919. Vizitele sale externe au determinat pe mulți lideri europeni să aibă o atitudine favorabilă față de România.
Protestantă din naştere, căsătorită cuun prinţ catolic, Maria a dat naştere la cinci copii pe care i‑a botezat în credinţaortodoxă. Cu timpul, s‑a apropiat şi a iubit din ce în ce mai mult spiritualitatearomânească al cărei filon central, fără îndoială, era ortodoxia. A ajuns să se identifice astfel, într‑o mare măsură, cu o credinţă care o fascinase încă de micăşi pe care o simţea din ce în ce mai aproape sufetului ei. După cum ea însăşimărturisea, şi‑a dorit să se unească deplin cu poporul său şi cu copiii ei. Astfel, în 1926, s‑a convertit la ortodoxie într‑un mod aparte, personal şi intim, prin acceptarea Sfintelor Taine ale Spovedaniei şi Euharistiei.
A schimbat definitiv imaginea şi chiar istoria monarhiei româneşti nu era o fiică naturală a ţării, ci o principesă străină, o principesă protestantă, o principesă aparţinând unui alt popor dar cu o inima pentru România. Maria devine imaginea de necon‑fundat a monarhiei române, întruchipând cel mai bine arhetipul reginei iubite de popor.
O regină care şi‑a câştigat iubirea în tranşee, în mijlocul răniţilor şi al morţilor, dar şi în strălucitoarele saloane pariziene luptând pentru întregirea ţării.

Instrucţiuni de întreţinere şi spălare
Tricourile imprimate au o rezistenţă bună în timp dacă sunt spălate corespunzător.
Spălarea se face manual, sau la maşină de spălat pe programul cu rotaţii cât mai mici, pentru a evita frecarea excesivă a stratului textil imprimat produsele trebuie întoarse pe dos înainte de spălare.
Temperatura apei trebuie fie max. 40 de grade.
Se recomandă folosirea unei cantităţi cât mai mici de detergent. Folosirea înălbitorilor este strict interzisă
Se recomandă uscarea tricourilor pe dos (această regulă e general valabilă pentru orice articol de îmbrăcăminte colorat, razele soarelui tind decoloreze materialul).
Călcarea se face pe dos.