Ghid marimi hanorace


Ghid marimi hanorace

Circumferința bustului (cm)

A: Măsurați circumferința pieptului peste zona cea mai proeminentă a bustului în timp ce purtați un sutien care vă vine corect.

Circumferința șoldurilor (cm)

B: Circumferința șoldurilor trebuie măsurată în zona cea mai proeminentă.


MARIMILungime(cm)Latime(cm)Lungimea manecii(cm)
S665184
M695686
L716189
XL746691
2XL767194

Hanorac Rugul Aprins

139 lei

Rugul Aprins, gruparea culturală-creștină care a format un stalp de rezistanta anticomunista.

Livrare GRATUITĂ la comenzi de minim 500 Ron.

Ghid marimi

Product Description

Organizația culturală ”Rugul Aprins”, denumită și „Grupul de la Mănăstirea Antim”, se formează treptat începând din 1945.

Grupul se va înregistra în anul 1946 și va activă până în 1948 (când va fi scos în afară legii) sub denumirea de “Rugul Aprins al Maicii Domnului “, în fapt reprezintă un nucleu de intelectuali laici și monahi care își propune păstrarea valorilor ortodoxe, a dreptei credințe în vremuri de ateism comunist.

În mod practic, prin credință și rugăciune, membrii grupului doreau să se opună comunismului adus de trupele URSS în anul 1944. Încă de la înființare, grupul se remarcă a fi o comunitate a credinței în Dumnezeu, în cadrul căreia se regăseau teologi, profesori, călugari, studenți, femei și monahii etc.

Întâlnirile de la Mănăstirea Antim aveau loc joia, în biblioteca sau în pridvorul mănăstirii și erau prezidate de către starețul din acea vreme, Părinte Arhimandrit Vasile VasilacheSe citeau piese literare (comentate apoi dintr-o perspectivă teologică), texte scripturistice, patristice și filosofice, sau erau dezbătute chestiuni diverse din actualitatea imediată, culturală, economică și socială din România postbelică.

Conform statutului, scopul declarat al asociaţiei a fost acela de a educa elevii teologi cu privire la cerinţele morale şi spirituale ale vieţii monahale. În fapt, finalitatea grupării duhovnicești s-a dovedit a fi redescoperirea, într-un mod intelectual specific, prin intermediul studiului şi cercetării întemeiate pe texte patristice, filosofice și literare a sensului şi posibilității rugăciunii şi a practicii isihaste pentru omul modern, debusolat de multiplele metamorfoze ale ideologiilor vremii și alertați de perspectivele care se prefigurau în contextul sovietizării din ce în ce mai agresive a societății. Sigur că activitatea religioasă a fost privită cu suspiciune de serviciile secrete comuniste încă de la început și aceasta deoarece, prin simpla ei natură, contravenea ideologiei totalitare. ”Iubirea aproapelui” se traducea în limbajul securistic în rezistența anticomunistă…”

Sursa :https://tomisulortodox.ro/asociatia-rugul-aprins-intre-legalitate-si-legitimitate/

 

Campanie disponibilă în limita stocului*
Pentru mărimi mai mari de XXL specificați în comandă.

ATENTIE MARIMI UNINOMILALE  2,3XL( NU SE POT SCHIMBA )

Instrucţiuni de întreţinere şi spălare
Tricourile imprimate au o rezistenţă bună în timp dacă sunt spălate corespunzător.
Spălarea se face manual, sau la maşină de spălat pe programul cu rotaţii cât mai mici, pentru a evita frecarea excesivă a stratului textil imprimat produsele trebuie întoarse pe dos înainte de spălare.
Temperatura apei trebuie fie max. 40 de grade.
Se recomandă folosirea unei cantităţi cât mai mici de detergent. Folosirea înălbitorilor este strict interzisă
Se recomandă uscarea tricourilor pe dos (această regulă e general valabilă pentru orice articol de îmbrăcăminte colorat, razele soarelui tind decoloreze materialul).
Călcarea se face pe dos.