Ghid marimi hanorace


Ghid marimi hanorace

Circumferința bustului (cm)

A: Măsurați circumferința pieptului peste zona cea mai proeminentă a bustului în timp ce purtați un sutien care vă vine corect.

Circumferința șoldurilor (cm)

B: Circumferința șoldurilor trebuie măsurată în zona cea mai proeminentă.


MARIMILungime(cm)Latime(cm)Lungimea manecii(cm)
S665184
M695686
L716189
XL746691
2XL767194
Hanorac se tem de moarte moarte
180 lei210 lei Vezi opțiunile

Hanorac se tem de moarte moarte

180 lei210 lei

PRODUS CU PREȚ VARIABIL ÎN FUNCȚIE DE CULOARE.

AVEM ȘI MĂRIMI XS- XXL-XXXL (  va rugăm menționați la detalii sau la confirmarea telefonică )

Mesajul este cutremurător, dar în acelaşi timp şi mobilizator. Mântuitorul ne aşteaptă pentru a ne oferi din bucuria Învierii. Să ne străduim şi să lucrăm la mântuirea sufletelor noastre începând de acum. Sfântul Ioan Gură de Aur aşa ne învaţă: “Se tem de moarte doar cei care nu cred în Înviere!”

“Să nu ne fie frică să fim considerați «nebuni» de această lume, să continuăm să practicăm iertarea și iubirea creștină, pe care multă lume nu le poate înțelege niciodată”
✒️Părintele Serafim Rose

Golește

Livrare GRATUITĂ la comenzi de minim 500 Ron.

Ghid marimi

Product Description

PREȚ VARIABIL ÎN FUNCȚIE DE CULOAREA PRODUSULUI.

Astăzi, îmbrăcat cu profir, iar mâine dus la mormânt. Astăzi în multe avuţii, iar mâine în coşciug. Astăzi cu cei ce-l linguşesc, iar mâine cu viermii. Astăzi este, iar mâine nu mai este. Astăzi se mândreşte, iar peste puţin se tânguie. Nesuferit când este fericit şi nemângâiat în nenorociri. Nu se cunoaşte pe sine, dar cercetează pe cele peste puterile lui. Nu ştie cele de faţă, dar cugetă la cele viitoare. Prin fire muritor, dar cu firea lui cea semeaţă se socoate că-i veşnic. Supus la tot felul de boli, locaş lesne de străbătut de orice fel de patimă, locuinţă bine primitoare a oricărei supărări. Dar omul, îmbrăcat cu virtute, are o haină pe care n-o pot strica nici moliile şi nici chiar moartea. Că nu de pe pământ îşi au originea aceste virtuţi ale sufletului, ci sunt roadele Duhului.

Instrucţiuni de întreţinere şi spălare
Tricourile imprimate au o rezistenţă bună în timp dacă sunt spălate corespunzător.
Spălarea se face manual, sau la maşină de spălat pe programul cu rotaţii cât mai mici, pentru a evita frecarea excesivă a stratului textil imprimat produsele trebuie întoarse pe dos înainte de spălare.
Temperatura apei trebuie fie max. 40 de grade.
Se recomandă folosirea unei cantităţi cât mai mici de detergent. Folosirea înălbitorilor este strict interzisă
Se recomandă uscarea tricourilor pe dos (această regulă e general valabilă pentru orice articol de îmbrăcăminte colorat, razele soarelui tind decoloreze materialul).
Călcarea se face pe dos.