set 3 lumânări din ceară naturală cu flori naturale atent presate „întunericul nu a cuprins-o”

65 lei

PRODUSE DISPONIBILE ÎN FUNCȚIE DE STOC.

UN PACHET CONȚINE 3 Lumânări lucrate manual cu flori naturale atent presate și îmbrăcate în ceară naturală 100% .

Lumânarea este un simbol al devotamentului, al evlaviei față de Dumnezeu și al respectului pentru sfinții Săi. Se foloseste in ocazii de bucurie (nunti, botezuri), dar si in evenimente triste (inmormantari, pomeniri) pentru ca pe masura ce arde si se topeste, simbolizeaza bucuria spirituala, dar si tristetea si distrugerea. Asemenea lumânării, când este încălzită devine moale și maleabilă, așa inimile noastre, atunci când intrăm în Biserică și participăm la Dumnezeiasca Liturghie, ar trebui să devină duioase și pline de compasiune. Chiar și lumânările simbolizează inimile creștinilor care, luminați de lumina lui Hristos și arși de Focul Său (Luca 12:49), sunt transformați în slava lui Dumnezeu. Este, prin urmare, un model al vieții strălucitoare pe care credincioșii ar trebui să o trăiască.
Potrivit Sfântului Simeon din Salonic, simbolizează și:
Puritatea sufletului nostru (de vreme ce este făcut din ceară de albine pură).
Plasticitatea sufletului nostru (de vreme ce pe el putem grava orice ne dorim).
Harul Divin (deoarece vine din florile parfumate)
Îndumnezeirea la care trebuie să ajungem (pentru că lumânarea se amestecă cu focul și îi dă viață).
Lumina lui Hristos (după ce arde și luminează în întuneric).
Dragostea și pacea care ar trebui să caracterizeze fiecare creștin (de vreme ce lumânarea se aprinde-consum atunci când luminează și mângâie pe om cu lumina ei în întuneric).
Lumânarea este jertfa noastră către Dumnezeu în timpul i. cult. Aprinzând o lumânare, facem un fel de mărturisire și rugăciune: mărturisim credința în Tatăl, în Fiul și în Sfântul Duh și întoarcem Sfintei Treimi oda evlaviei noastre. Aprindem o lumânare pentru Fecioara Maria și sfinți. Le mărturisim sfințenia și parcimonia pe care o au înaintea lui Dumnezeu și le cerem ambasadele.
Sfântul Simeon Noul Teolog scrie: „lumânările pe care le aprinzi îți dezvăluie lumina închipuită. Pentru că, așa cum toată biserica strălucește din lumânări, tot așa și casa sufletului tău trebuie să strălucească în mod înțeles…”.
Lumanarile sunt o parte indispensabila a momentelor festive, dar pot si infrumuseta viata de zi cu zi. O lumanare aprinsa are o flacara deschisa care este o sursa puternica de energie, creand o atmosfera speciala. Flacara unei lumanari ne permite sa ne conectam mai profund cu gandurile si emotiile noastre.

Livrare GRATUITĂ la comenzi de minim 500 Ron.

Product Description

PREȚ VARIABIL ÎN FUNCȚIE DE STOC , PRODUS ARTIZANAL
Este bine cunoscut faptul că primii creștini foloseau lumânarea ca mijloc de iluminare în întâlnirile lor. Când în secolul al IV-lea M. Constantin încetează persecuțiile împotriva creștinilor, avem și construirea de Biserica,:
Lumânarea oferită ne amintește de transformarea noastră interioară pe care trebuie să o căutăm.
Aprinderea lumânării ne motivează să cerem lui Dumnezeu Harul Duhului Sfânt
Flacăra lumânării ne amintește că trebuie să devenim poeți înfocați ai credinței, iubirii, păcii și nerăbdarii noastre.
De asemenea, trebuie amintit lumânarea că o găsim în toate sacramentele Bisericii și de fiecare dată cu o simbolistică diferită.
În Euharistie, simbolizează lumina lui Hristos care strălucește în sufletele noastre prin Evanghelie.
În Sfântul Botez, avem lumânarea aprinsă care simbolizează faptul că noul venit trebuie să vadă faptele bune și să-L slăvească pe Dumnezeu. „Așa că vă strălucesc lumina în fața oamenilor, când vedeți faptele bune și slăviți pe Tatăl vostru din ceruri.”
În Taina Căsătoriei, aprinderea lumânărilor albe simbolizează puritatea sufletelor tinerilor căsătoriți.

Instrucţiuni de întreţinere şi spălare
Tricourile imprimate au o rezistenţă bună în timp dacă sunt spălate corespunzător.
Spălarea se face manual, sau la maşină de spălat pe programul cu rotaţii cât mai mici, pentru a evita frecarea excesivă a stratului textil imprimat produsele trebuie întoarse pe dos înainte de spălare.
Temperatura apei trebuie fie max. 40 de grade.
Se recomandă folosirea unei cantităţi cât mai mici de detergent. Folosirea înălbitorilor este strict interzisă
Se recomandă uscarea tricourilor pe dos (această regulă e general valabilă pentru orice articol de îmbrăcăminte colorat, razele soarelui tind decoloreze materialul).
Călcarea se face pe dos.