Ouă de struţ pictate manual

280 lei

ATENȚIE PREȚUL ESTE PER BUCATĂ 

Ouă de struț pictate manual,
Se pot alege la comandă și alte modele pentru diverse evenimente.
Ouăle de struţ sunt cunoscute pentru împodobirea spaţiilor ecleziale, întâlnite adesea la candelabrele bisericilor de ctitorie domnească, la curțile regale  simbol al imparației.
Fiind un suport de lucru ce stârneşte adevărate provocări pentru artişti datorită suprafeţei sale, am încercat să valorificăm ceea ce, poate da un plus de valoare unui eveniment din viața dvs. sau poate fi un autentic cadou de artă.

Livrare GRATUITĂ la comenzi de minim 500 Ron.

Product Description

Motivele folosite pentru îmbrăcarea lor în straie de culoare sunt tradiţionale româneşti sau inspirate din cultura autohtona, fiind de factură folclorică (cultura Cucuteni- reprezentări ale simbolului), religioase (cruce, soare), fitomorfe, geomorfe etc. Multe dintre aceste modele au cu adevărat câte o poveste în spate, poveşti născute în serile petrecute la căldura sobei, la şezători, adunate acum în cărţile de mitologie românească.
DAR totodata putem intra pe taramul imaginației și sa va pregatim un model unic după o tema aleasă de dvs. PRETUL difera la fiecare model și comamdă în parte.
Sperăm ca, în prag de Înviere, să vă încânte în armonia culorilor noastre !
MODELE DISPONIBILE ÎN LIMITA STOCULUI !

Instrucţiuni de întreţinere şi spălare
Tricourile imprimate au o rezistenţă bună în timp dacă sunt spălate corespunzător.
Spălarea se face manual, sau la maşină de spălat pe programul cu rotaţii cât mai mici, pentru a evita frecarea excesivă a stratului textil imprimat produsele trebuie întoarse pe dos înainte de spălare.
Temperatura apei trebuie fie max. 40 de grade.
Se recomandă folosirea unei cantităţi cât mai mici de detergent. Folosirea înălbitorilor este strict interzisă
Se recomandă uscarea tricourilor pe dos (această regulă e general valabilă pentru orice articol de îmbrăcăminte colorat, razele soarelui tind decoloreze materialul).
Călcarea se face pe dos.