Tricou copii Constantin Brâncuşi

50 lei

SE CAUTA  EROI PENTRU PURTAREA ACESTUI MODEL 
Cu adevărat cea mai frumoasă rebeliune este cea în Hristos! ❤️
🙏Mulțumim tuturor purtatorilor de valori in suflet!🥰
Pentru că împărtăşim aceleaşi valori şi aceeaşi credință, ajută ca mesajul celor ce au luptat în numele credinței să rămână viu şi hrănitor sufleteşte.
Sprijină proiectul “LegendeVii”
👕👇🎁
Campanie disponibilă în limita stocului*

Livrare GRATUITĂ la comenzi de minim 500 Ron.

Product Description

Constantin Brâncuşi. sculptor 

Născut: 19 februarie 1876.

Locul nașterii: Hobița, județul Gorj.

Ocupația: sculptură în lemn, piatra ,metal şi fotograf
Data adormirii:  16 martie 1957
Locul înmormântării: Paris, Franța

“Eu ma aflu acum foarte aproape de bunul Dumnezeu si nu imi mai trebuie decat sa intind o mana inspre El, ca sa Il pipai. Il voi astepta pe bunul Dumnezeu in Atelierul meu.”

“Sculpturile mele nu trebuie respectate, ci trebuie iubite,  îţi vină  te joci cu ele.”

Brâncuşi este socotit drept unul dintre cei mai mari sculptori ai secolului XX. El a eliberat sculptură de toate elementele secundare, care o sufocau, alegând  prezinte realităţile în esenţă lor. Toate lucrările sale au un puternic substrat spiritual, moştenit din viaţă satului românescFără a greşi, putem spune  Brâncuşi a descoperit lumii occidentale dimensiunea profund spirituală a fiecărui lucru.

Primii ani de şcoală şi i-a petrecut în şcolile din Peştişani şi BrădiceniPetrecând mult timp prin atelierele de boiangerie şi alte prăvălii ale vremii. Lucrând  ucenic,  a construit prima  vioaradin scândurile unei lădiţe de portocale. Între anii 1894-1898,urmează cursurile Şcolii de Arte şi Meserii, din Craiova, având bursă. A fost şi slujitor al Bisericii, în calitate de cântăreţ şi paraclisier bisericesc la Biserica Madonă Dudu. Era bogat spiritual, având, pe lângă simţul artistic, multă credinţă şi un talent deosebit în cântărea bisericeascăÎntre anii 1898-1902, urmează cursurile Şcolii de Arte Frumoase, din BucureştiÎşi vinde casă natalădinHobiţaspală vase prin câteva restaurante, sculptează şi vinde o parte din opere pentru a putea şi plătească studiile şi continuă  şi cântăreţ la Biserica Mavrogheni.
Ajumge  expună şi la New York şi doreşte  plece la Paris, s-a oprit în Viena, Munchen, Bavaria şi Elveţia apoi ajunge în Paris.
În anul 1905, este admis în Şcoală Naţională Superioară de Arte Frumoase, din ParisÎn anul 1906, Brâncuşi începe şi expună public lucrărileîn Societatea Naţională de Arte Frumoase şi în Salonul Toamnei, din Paris.
mare parte din operele şi uneltele lui Brâncuşiadică peste 1200 de fotografii şi 215 sculpturi, se află în Muzeul Naţional de Artă Modernădin Paris. Sculptorul românpăstrând până în sfârşit o mare iubire de neam, a dorit  lase moştenire României toate lucrările sale nevândute, precum şi uneltele sale.

 

Instrucţiuni de întreţinere şi spălare
Tricourile imprimate au o rezistenţă bună în timp dacă sunt spălate corespunzător.
Spălarea se face manual, sau la maşină de spălat pe programul cu rotaţii cât mai mici, pentru a evita frecarea excesivă a stratului textil imprimat produsele trebuie întoarse pe dos înainte de spălare.
Temperatura apei trebuie fie max. 40 de grade.
Se recomandă folosirea unei cantităţi cât mai mici de detergent. Folosirea înălbitorilor este strict interzisă
Se recomandă uscarea tricourilor pe dos (această regulă e general valabilă pentru orice articol de îmbrăcăminte colorat, razele soarelui tind decoloreze materialul).
Călcarea se face pe dos.