Ghid marimi tricouri baieti


Grid marimi tricouri baieti

Circumferința bustului (cm)

A: Măsurați circumferința pieptului peste zona cea mai proeminentă a bustului

Circumferința șoldurilor (cm)

B: Circumferința șoldurilor trebuie măsurată în zona cea mai proeminentă.


MarimiBust(cm)Solduri(cm)
S86 - 9392 - 96
M94 - 101100 - 104
L102 - 109108 - 112
XL110 - 117116 - 120
2XL118 - 125124 - 128
3XL126 - 133132 - 136

Tricou Constantin Rodas

100 lei

Nea’ Tache (Tache Rodas Constantin), omul care a învins comunismul
Un zâmbet, o bucurie și o credința neatinsă.
Avea o inima calda si plinã de dragoste.
Când l-am vizitat întâia oarã ne arãta zâmbind o fotografie cu Țurcanu și povestea: “Acesta este naşul meu, el mi-a schimbat înfãțişarea, eu pânã sã ajung la închisoare nu arãtam așa.”
La urmãtoarea vizita, aceeasi fotografie era sprijinita de perete împreuna cu o icoanã, de data asta cu lacrimi in ochi a spus: “Mã rog pentru el în fiecare searã.”
PRODUS CU PREȚ VARIABIL ÎN FUNCȚIE DE CULOAREA TRICOULUI.

Pentru mărimile XS și mai mari de 2XL specificați în comandă sau la confirmarea comenzi telefonice.

MARIMILE XS, XXL, XXXL NU SE POT SCHIMBA DUPĂ ACHIZIȚIONARE

Livrare GRATUITĂ la comenzi de minim 500 Ron.

Ghid marimi

Product Description

Constantin Rodas este un martir contemporan, icoană vie a României răstignite de un regim luptător împotriva lui Dumnezeu, a cărui pildă poate să inspire generaţiile următoare de-a lungul veacurilor. Este un apărător cum rar poţi afla al credinţei acestui neam: un dârz mărturisitor al adevărului despre iadul comunist, iad ce până acum nu a primit recunoaşterea şi condamnarea cuvenită; un dar de la Dumnezeu pen­tru a nu ne pierde direcţia creştin-ortodoxă, autentic împletită cu tradiţiile româneşti.
Asupra lui Tache Rodas s-au împlinit ­cuvintele Domnului: „Voi sunteţi lumina lumii; nu poate o cetate aflată pe vârf de munte să se ascundă. Nici nu aprind făclie şi o pun sub obroc, ci în sfeşnic, şi luminează tuturor celor din casă” (Matei 5, 14-15). Mai mult, întreg capitolul cinci din Evanghelia după Matei pare împlinit în viaţa sa: bunăoară, în clipa când şi-a îmbrăţişat călăul.
sursă :Tache Rodas, omul care a învins comunismul, autor: Laurentiu Cosmoiu
NEREEDUCAT – rezistent al celor mai cumplite reeducări de pe teritoriul țării noastre și nu numai, dacă este să luăm în considerare cuvintele lui Alexandr Soljenițîn care denumea fenomenul Pitești ca fiind: „cea mai mare barbarie a lumii moderne”. Bădia Tache Rodas a trecut prin toate reeducările: Pitești, Gherla, Târgșor, Aiud, a rezistat tuturor acestor cumplite metode de tortură, de bătăi, de înfometare, însetare, frig și muncă silnică dusă până la epuizare.
Adesea afirma că nu a simțit niciodată durerea fizică, pentru că Maica Domnului era alături de el mereu și îl ajuta. Se ruga ei permanent, prin rugăciuni scurte, dar eficiente, căci în acele perioade de torturi nici nu se putea altfel. Era nevoie de ajutor imediat. A fost închis începând de la vârsta de 17 ani, la Târgșor, Ploiești, Brașov, Slobozia, Jilava, Canal (Poarta Albă, Peninsula-Valea Neagră), Văcărești, Pitești, Gherla și Aiud. A executat 17 ani de temniță grea în urma a patru condamnări. Când s-a eliberat de la Aiud, pe 1 august 1964, avea aproape 40 de ani. Însă el a avut puterea de a-i ierta pe toți călăii lui încă de atunci, din temniță. Curajul lui Constantin Rodas este o pildă de întărire pentru noi toți, privind spre vremurile ce se prefigurează. Astăzi, soții Rodas – Constantin și Matilda, odihnesc împreună la umbra monumentului „Calvarul Aiudului” de la Mânăstirea „Înălțarea Sfintei Cruci” din Aiud, prin două cruci unite simbolic, exprimând legătura jertfelnică dintre ei, pe care au dus-o împreună vreme de peste 50 de ani, printr-o căsnicie uimitoare și pilduitoare pentru noi toți.
Veșnică pomenire bădie!  sursă: r3media

Campanie disponibilă în limita stocului*
Pentru mărimile XS și mai mari de 2XL specificați în comandă sau la confirmarea comenzi telefonice.**

ATENTIE MARIMI UNINOMILALE ( NU SE POT SCHIMBA )

PRODUS CU PREȚ VARIABIL ÎN FUNCȚIE DE CULOAREA TRICOULUI.***

Instrucţiuni de întreţinere şi spălare
Tricourile imprimate au o rezistenţă bună în timp dacă sunt spălate corespunzător.
Spălarea se face manual, sau la maşină de spălat pe programul cu rotaţii cât mai mici, pentru a evita frecarea excesivă a stratului textil imprimat produsele trebuie întoarse pe dos înainte de spălare.
Temperatura apei trebuie fie max. 40 de grade.
Se recomandă folosirea unei cantităţi cât mai mici de detergent. Folosirea înălbitorilor este strict interzisă
Se recomandă uscarea tricourilor pe dos (această regulă e general valabilă pentru orice articol de îmbrăcăminte colorat, razele soarelui tind decoloreze materialul).
Călcarea se face pe dos.