Ghid marimi tricouri baieti


Grid marimi tricouri baieti

Circumferința bustului (cm)

A: Măsurați circumferința pieptului peste zona cea mai proeminentă a bustului

Circumferința șoldurilor (cm)

B: Circumferința șoldurilor trebuie măsurată în zona cea mai proeminentă.


MarimiBust(cm)Solduri(cm)
S86 - 9392 - 96
M94 - 101100 - 104
L102 - 109108 - 112
XL110 - 117116 - 120
2XL118 - 125124 - 128
3XL126 - 133132 - 136

Tricou orice clipă

100 lei115 lei

“Avem nevoie de o prezență conținuã a inimii, această stare conținuă de dragoste, de relație cu Dumnezeu, asta este esența rugăciunii. Pentru că și o tăcere adâncă înseamnă o rugãciune adâncă. Și o rugăciune adâncă înseamnă o tăcere adâncă.”

PRODUS CU PREȚ VARIABIL ÎN FUNCȚIE DE CULOARE.

AVEM ȘI MĂRIMI MARI XXL-XXXL (  va rugăm menționați la detalii sau la confirmarea telefonică )

ATENTIE MARIMI UNINOMILALE  XS->3XL( NU SE POT SCHIMBA )

Livrare GRATUITĂ la comenzi de minim 500 Ron.

Ghid marimi

Product Description

Cu gândul la unul din marii duhovnici ai neamului nostru, părintele arhimandrit Arsenie Papacioc…

Hai să îl purtăm și să îl cinstim în inimile noastre dar și pe stradă !

S-a născut la 15 august 1914, în localitatea Misleanu, comuna Perieţi, judeţul Ialomiţa. Se remarcă prin aptitudini atât intelectuale, cât şi fizice devenind unul din cei mai mari duhovnici români. Arhimandritul Arsenie Papacioc s-a călugărit de tânăr, la Mănăstirea Sihăstria. A fost egumen la Mănăstirea Slatina, de unde a fost arestat şi dus la Suceava. După ani de detenţie, în 1976, a ajuns la Mănăstirea „Sfânta Maria” – Techirghiol, pe care a păstorit-o până în dimineața zilei de marți, 19 iulie 2011, când s-a mutat la Domnul.

Pr. Arsenie Papacioc a trecut 14 ani prin puşcăriile comuniste unde a pătimit alături de Părintele Iustin Parvu, Ioan Ianolide, Valeriu Gafencu, Nichifor Crainic şi mulţi alţii.

“Recomand tuturor, mai ales tinerilor, să nu piardă nici un moment din viaţă. Dacă acest moment este trăit urmează un alt moment trăit şi aşa evoluezi.Dacă se pierde un moment, mult de tot se pierde! O clipă constituie o za mică de la un lanţ foarte mare. Dacă lipseşte o za, lanţul se destramă. Deci, oriunde ai fi, trebuie să exişti şi să constaţi că Veşnicia este ascunsă în fiecare clipă (dacă este trăită). Dacă tinereţea este risipită fără o mică trimitere, o mică cugetare spre Veşnicie, desigur că batem pasul pe loc sau mai curând mergem pe un drum ce duce pe strada Prăpastiei…”

“Mersul la biserică este în funcţie şi de preocupările oamenilor, care sunt, evident, specifice momentului istoric de astăzi. Dar orice clipă poate fi un timp de trăire şi orice suspin poate fi o rugăciune. Tocmai de aceea importantă este clipa de care vorbeam, când omul are, în sinea lui, o tresărire.”

Sursa cartea “Iata duhovnicul: Parintele Arsenie Papacioc. Vol. 1

PRODUS CU PREȚ VARIABIL ÎN FUNCȚIE DE CULOAREA TRICOULUI.

 

Instrucţiuni de întreţinere şi spălare
Tricourile imprimate au o rezistenţă bună în timp dacă sunt spălate corespunzător.
Spălarea se face manual, sau la maşină de spălat pe programul cu rotaţii cât mai mici, pentru a evita frecarea excesivă a stratului textil imprimat produsele trebuie întoarse pe dos înainte de spălare.
Temperatura apei trebuie fie max. 40 de grade.
Se recomandă folosirea unei cantităţi cât mai mici de detergent. Folosirea înălbitorilor este strict interzisă
Se recomandă uscarea tricourilor pe dos (această regulă e general valabilă pentru orice articol de îmbrăcăminte colorat, razele soarelui tind decoloreze materialul).
Călcarea se face pe dos.