Ghid marimi tricouri dama


Ghid marimi tricouri dama

Circumferința bustului (cm)

A: Măsurați circumferința pieptului peste zona cea mai proeminentă a bustului în timp ce purtați un sutien care vă vine corect.

Circumferința taliei (cm)

B: Măsurați circumferința taliei în zona cea mai subțire.

Circumferința șoldurilor (cm)

C: Circumferința șoldurilor trebuie măsurată în zona cea mai proeminentă.


MARIMIBustTalieSolduri
XS74 - 8158 - 6585 - 91
S82 - 8966 - 7392 - 98
M90 - 9774 - 8199 - 104
L98 - 10786 - 90102 - 112
XL108 - 11891 - 102113 - 121
2XL120 - 131103 - 114122 - 132
Tricou Damă George Manu

Tricou Damă George Manu

85 lei

Golește

Livrare GRATUITĂ la comenzi de minim 500 Ron.

Ghid marimi

Product Description

Data nașterii: 13 Februarie 1903
Locul nașterii: București
Ocupația: fizician, matematician, desenator, profesor.
Data adormire: 02 Aprilie 1961
Locul înmormântării: Aiud
  „Să le spuneţi tuturor că nu am făcut niciun compromis”, „Fiţi credincioşi idealurilor voastre şi rămâneţi demni”.
 George Manu a urmat şcoală primară în particular, începe liceul tot în particular, şi îl finalizează la Nancy în 1921. Se înscrie la Facultatea de Ştiinţe a Universităţii Bucureşti, obţinând în 1925 două licenţe: în matematicăşi în fizico-chimice. În 1926 obţine certificatul de studii superioare de chimie fizică şi radioactivitate al Facultăţii de Ştiinţe din Paris.
În primăvară anului 1947, George Manu a redactat un amplu studiu intitulatÎn spatele Cortinei de Fier – România sub ocupaţie rusească”, semnat cu pseudonimul Testis Dacicus. Dactilografiată în mai multe exemplare, în limbile română şi engleză, lucrarea – impresionantă prin vastitatea şi precizia informaţiei – a fost transmisă, prin intermediul misiunilor civile şi militare americane şi britanice în România, puterilor occidentale. Din cauzaagenţilor KGB infiltraţi în serviciul secret britanic, ea a ajuns cunoscută şi conducerii sovietice. Identitatea autorului s-a aflat numai în cursul anchetării lui Manu.
A fost arestat la 21 martie 1948, fiind implicat, alături de alte vârfuri ale intelectualităţii politice româneşti, în Procesul Marii Trădări Naţionale,a fost condamnat la muncă silnică pe viaţă. La tribunal a declarat :„Nu am de ce apar. Tot ce am făcut a fost distrug comunismul. Îmi pare rău nu am reuşit
A trecut prin temniţele: Aiud, Văcăreşti, Gherla, Cluj, Baia Sprie.
După condamnare, a fost vizitat la Aiud de un consilier sovietic care i-ar fi propus , în schimbul eliberării, accepte lucreze în laboratoarele din Uniunea Sovietică, alături de un atomist rus cu care fusese coleg de studii. Dar profesorul a refuzat demn această oferta, nevoind lucreze pentru cei pe care îi consideră, pe bună dreptate, duşmani ai neamului românesc. . El a creiat o şcoală în penitenciar, prin instrucţia zilnică pe care a desfăşurat-o ani şi ani la rând, lipsindu-se de odihnă minimă la care avea dreptul, dând hrană minţii şi sufletului de care aveau atâta nevoie tinerii elevi sau studenţi arestaţi din timpul studiilor.
le spuneţi tuturor nu am făcut niciun compromis”, „Fiţi credincioşi idealurilor voastre şi rămâneţi demni”.

Instrucţiuni de întreţinere şi spălare
Tricourile imprimate au o rezistenţă bună în timp dacă sunt spălate corespunzător.
Spălarea se face manual, sau la maşină de spălat pe programul cu rotaţii cât mai mici, pentru a evita frecarea excesivă a stratului textil imprimat produsele trebuie întoarse pe dos înainte de spălare.
Temperatura apei trebuie fie max. 40 de grade.
Se recomandă folosirea unei cantităţi cât mai mici de detergent. Folosirea înălbitorilor este strict interzisă
Se recomandă uscarea tricourilor pe dos (această regulă e general valabilă pentru orice articol de îmbrăcăminte colorat, razele soarelui tind decoloreze materialul).
Călcarea se face pe dos.