Ghid marimi tricouri dama


Ghid marimi tricouri dama

Circumferința bustului (cm)

A: Măsurați circumferința pieptului peste zona cea mai proeminentă a bustului în timp ce purtați un sutien care vă vine corect.

Circumferința taliei (cm)

B: Măsurați circumferința taliei în zona cea mai subțire.

Circumferința șoldurilor (cm)

C: Circumferința șoldurilor trebuie măsurată în zona cea mai proeminentă.


MARIMIBustTalieSolduri
XS74 - 8158 - 6585 - 91
S82 - 8966 - 7392 - 98
M90 - 9774 - 8199 - 104
L98 - 10786 - 90102 - 112
XL108 - 11891 - 102113 - 121
2XL120 - 131103 - 114122 - 132
Tricou Damă George Enescu

Tricou Damă George Enescu

99 lei

PRODUS CU PREȚ VARIABIL ÎN FUNCȚIE DE CULOAREA TRICOULUI.

PENTRU MARIMI XS, XXL SI XXXL  VA RUGAM SA MENTIONATI IN DETALI SAU LA CONFIRMAREA TELEFONICA A COMENZI

ATENTIE MARIMI UNINOMILALE  XS-2,3XL( NU SE POT SCHIMBA )

 

Golește

Livrare GRATUITĂ la comenzi de minim 500 Ron.

Ghid marimi

Product Description

George Enescu s-a născut în anul 1881, la Liveni, în judeţul Botoşani, şi a murit în anul 1955. Personalitatea sa artistică s-a manifestat în multiple ipostaze: compozitor, violonist, pedagog, pianist şi dirijor. Este considerat cel mai important muzician român. Astăzi, comuna în care a copilărit poartă numele său. A fost al 12-lea copil al Mariei Cozmovici-Enescu şi al lui Costache Enescu, ceilalţi unsprezece fraţi ai săi murind la vârste foarte fragede. În 1884, după stabilirea la Cracalia (Botoşani) a părinţilor săi, Enescu va studia pianul şi îşi va confecţiona singur o primă vioară.

Criticii muzicali vienezi l-au numit “un Mozart român”, fiindcă stăpânea vioara şi pianul cu o maturitate şi o virtuozitate neverosimile pentru un copil. Creația sa componistică abordează aproape toate formele și genurile muzicale. Reflectând dragostea pentru poporul din mijlocul căruia s-a ridicat și cu a cărui sensibilitate s-a identificat. Opera lui Enescu reprezintă o pildă de însușire și dezvoltare creatoare a cuceririlor artei muzicale europene, de îmbinare a acestora cu tradițiile muzicii folclorice și profesionale românești. Chiar și în lucrările în care se manifestă influenteale muzicii germane sau franceze, ori în acelea al căror conținut nu presupune neapărat formă națională, ca de pildă, Suita I “în stil clasic” pentru pian sau opera “Oedip”, se vădește legătură cu folclorul nostru, prin utilizarea, uneori descreta, alteori destul de evidență, a formelor modale, ritmice, intonationale, ale acestuia. Enescu a pus temeliile simfonismului nostru, deschizându-i largi perspective.

Instrucţiuni de întreţinere şi spălare
Tricourile imprimate au o rezistenţă bună în timp dacă sunt spălate corespunzător.
Spălarea se face manual, sau la maşină de spălat pe programul cu rotaţii cât mai mici, pentru a evita frecarea excesivă a stratului textil imprimat produsele trebuie întoarse pe dos înainte de spălare.
Temperatura apei trebuie fie max. 40 de grade.
Se recomandă folosirea unei cantităţi cât mai mici de detergent. Folosirea înălbitorilor este strict interzisă
Se recomandă uscarea tricourilor pe dos (această regulă e general valabilă pentru orice articol de îmbrăcăminte colorat, razele soarelui tind decoloreze materialul).
Călcarea se face pe dos.