Termeni si Conditii

Site-ul www.legendevii.ro, numit în continuare “LegendeVii”, este un magazin online deținut și administrat de S.C. ALL CITY MEDIA PRINȚ S.R.L. ( Reg com: J40/11358/2015, C.I.F.:35015543 )

“Utilizator”, “Consumator” sau “Cumpărător” reprezintă persoană care a accesat acest site.

Accesarea LegendeVii implică acceptarea termenilor și condițiilor , pe care vă recomandăm să le citiți cu atenție, și asumarea riscului și responsabilității totale pentru utilizarea să. Termenii și condițiile pot fi modificate oricând fără anunț prealabil sau ulterior, prin actualizarea acestei pagini.

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifică conținutul site-ului sau de a afecta performanțele server ului pe care acesta rulează va fi considerată o tentativă de fraudare și S.C. ALL CITY MEDIA PRINȚ S.R.L. va porni cerecetarea penală împotriva celui/celor care a/au inițiat aceste acțiuni.

Copyright:

Întregul conținut al site-ului (numele, însemnele grafice, texte, scripturi, programe, poze și alte date) este proprietatea S.C. ALL CITY MEDIA PRINȚ S.R.L. și protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat sau folosit fără acordul scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este înterzisă.

Prin intermediul LegendeVii Utilizatorul are acces la informații privind produsele oferite de către S.C. ALL CITY MEDIA PRINȚ S.R.L.

Cum se comandă

Se poate comanda cu sau fără cont de utilizator.

Pe pagină fiecărui produs veți găși detaliile necesare (materiale,culori, mărimi disponibile, preț,etc.). Selectați modelul dorit ,”Culoare” alegeți culoarea disponibilă din căsuțe, “Alege o opțiune“ selectați mărimea produsului și cantitatea, după care selectați “Adaugă în coș”. Va puteți întoarce în magazin la categorii pentru a mai adaugă produse, iar la final, când ați terminat de adăugat toate produsele, puteți verifica apăsând “Vezi coșul” sau apăsând “Finalizează comandă” dacă doriți să terminați cumpărăturile, astfel veți intra în secțiunea “Detalii de facturare”. Prețurile afișate pe pagină produselor sunt în lei, cu TVA, și nu includ taxele de transport ( trasportul este afișat separat). Nu există comandă minimă impusă decât pentru a beneficia de transport gratuit, valoarea minimă a coșului trebuind să depășească 500 Ron.

După ce finalizați comanda veți fi contactat prin mail, telefon sau SMS de un reprezentant al magazinului nostru pentru a o confirma. În momentul în care produsul este expediat veți primi o altă confirmare, cu statusul comenzii.

Livrarea

Livrarea se face prin curier: coletul vine direct la adresa dumneavoastră într-un timp scurt (între 1-5 zilele lucrătoare). Plata se face prin ramburs sau online prin procesatorul de plăți Netopya Payments. La plata online, daca valoarea coșului este mai mare de 500 Ron, transportul va fi gratuit. 

Transportul este între 18 și 35 RON pentru livrările în România, în funcție de numărul de colete. Dacă poziția adresei de livrare este cu peste 30km în afară rutelor de transport ale companiilor de curierat, prețul livrării în unele cazuri se va ajusta corespunzător.

Dacă pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu răspunde, adresa specificată de dvs. este greșită etc), veți fi contactat telefonic de către curier. Dacă nu se poate lua contact cu destinatarul, coletele rămân la Centru firmei de curierat zonal 3 zile, după care revin la Expeditor.

Pentru schimbarea sau modificarea unei adrese de livrare după plecarea coletului spre consumator ( Comparator) se va contacta  echipa LegendeVii și este posibil că modificarea/schimbarea adresei în unele situtai să fie taxată de către firma de curierat cu valoarea unei alte expediti.

Livrarea internățională din păcate nu efectuăm.

Acceptarea

Acceptarea va fi facută atunci când bunurile sunt conforme cu caracteristicile tehnice menționate în comandă. În cazul în care cumpărătorul descoperă că produsele livrate nu sunt conforme specificațiilor tehnice, atunci LegendeVii va aduce la conformitate produsele sau le va înlocui iar trasportul va fi suportat după caz. De asemenea, pentru produsele vândute și livrate cumpărătorul beneficiază de returul produselor în 15 zile dacă nu au fost uzate sau deteriorate conform prevederilor legale.

Nu suntem raspunzători pentru expedieri întarziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea greșită a unei expedieri sau a unei părți din această în cazul în care sunt generate de următoarele situații / circumstanțe independente de voință noastră, dar nelimitandu-se la acestea:

         blocaje rutiere (căderi de copaci, stânci, coliziuni în lanț), surpări de teren în apropierea șoselei

         căderi de poduri, astupări de tunele montane, deraierea trenurilor în apropierea șoselei, blocări naturale, greve neautorizate, revolte spontane regionale, condiții meteorologice nefavorabile bunei desfășurări a itinerariului propus

         cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundații, deversări de fluvii, părăsiri de albii etc.

         cauze umane: starea de război, starea de asediu, etatizarea forțată (trecerea în proprietatea statului), revoluții, revolte populare etc.

         nerespectarea comenzilor de către furnizori și terți.

Obligații

LegendeVii se obligă să expedieze Bunurile și Serviciile în sistem de curierat către consumator sau dela sediul atelierului de lucru.

LegendeVii se descarcă de riscurile și responsabilitățile asociate cu bunurile în momentul predării acestora către societatea de curierat intern cu care colaborează, către consumator.

LegendeVii va asigura ambalarea corespunzătoare a bunurilor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare.

LegendeVii nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel rezultă din utilizarea bunurilor după livrare și în special pentru pierderea produselor.

LegendeVii va fi răspunzator în cazul în care sub-contractanții și/sau partenerii săi de orice fel implicăți în executarea Comenzii nu îndeplinesc oricare din obligățiile contractuale.

LegendeVii își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site. Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imaginile și descrierile expuse pe site în orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului fără notificare prealabilă. LegendeVii își rezervă dreptul să completeze și să modifice orice informație de pe site fără notificare prealabilă.

LegendeVii nu garantează disponibilitatea în stoc a produselor afișate, motiv pentru care va avea dreptul de a nu livra parțial sau integral o anumită comandă în urmă unei notificări telefonice cu consumatorul.

În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, LegendeVii își alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

LegendeVii nu răspunde pentru prejudiciile create că urmare a refuncționării site-ului.

Valoarea maximă a obligățiilor LegendeVii fată de orice client în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare este valoarea sumelor încasate de LegendeVii de la consumatorul respectiv.

Produsele comercializate pe site sunt destinate utilizării personale, iar revânzarea acestora este strict interzisă, conform Codului Fiscal.

Confidențialitatea datelor:

  1. Date personale

Informațiile utilizatorilor site-ului LegendeVii sunt confidențiale și vor putea fi folosite numai pentru comunicări comerciale cu partenerii acestuia.

Utilizatorul este responsabil pentru toate activitățile care survin prin acessarea contului și parolei personale. S.C. ALL CITY MEDIA PRINȚ S.R.L nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urmă neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.

Pentru o mai bună înțelegere a acestor clauze, vă rugăm consultați Legea nr. 677/2001 și 506/2004 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, liberă circulație a acestor date și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice

  1. Securitatea datelor personale și a informațiilor

Datele personale introduse de către cumpărător vor fi folosite doar în scopul declarat al acestui site (confirmarea, facturarea și trimiterea comenzii, pentru a oferi promoții, noutăți etc). Informațiile din formularul de comandă sunt necesare pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anunțarea promoțiilor în curs etc, și în niciun caz nu vor fi furnizate unei terțe părți fără consimțământul în prealabil.

Legende VII garantează confidențialitatea anumitor informații. Aceste date nu există fizic pe serverele care rulează site-ul LegendeVii, ele fiind accesibile numai de către personalul autorizat al Societății prin rețeaua internă. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai datele personale pe care le-a introdus.

LegendeVii folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul S.C. ALL CITY MEDIA PRINȚ S.R.L. În cazul pierderii de informații cauzate de erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul LegendeVii, Societatea nu-și asumă nicio responsabilitate. 

Dreptul de returnare la cumpărare / schimbare produs cumpărat

Legende VII comercializează în principal produse personalizate individual/uninominal la cererea clientului, care se încadrează în excepțiile privind dreptul de retragere/retur prevăzute de articolul 16 al OUG. 34/2014 referitoare la contractele la distanță și contractele în afară spațiilor comerciale. Conform art. 16 lit. c din O.G. 34/2014, în cazul în care consumatorul (Cumpărătorul) optează pentru achiziționarea unor produse personalizate în mod clar,este de acord că o parte din produse se personalizează la cererea consumatorului (Cumpărătorul ) și acesta acceptă faptul că produsele de acest fel nu se returnează și nu se pot înlocui, fiind exceptate de la dreptul de returnare. O parte din produselor comercializate pe site-ul www.legendevii.ro întră sub incidența acestei excepții, fiind personalizate în mod clar, după plasarea comenzi consumatorului (Cumpărătorul).

O altă parte de produse comercializate pe saite-ul www.legendevii.ro întră în categoria produselor nepersonalizate individual , potivit legislației în vigoare, consumatorul ( Cumpărătorul ) are dreptul să notifice în scris, printr-o declarație neechivocă făcută pe un mediu durabil (hârtie – prin poștă, email – pe adresa contact[at]epersonalizat.ro) SC Pingobrod SRL că renunta la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la intrarea în posesia fizică a produsului. În acest sens, se poate folosi un model de formular de retragere, conform exemplului de mai jos. 

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul și telefonic că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului.

Consumatorul va putea solicită schimbarea produsului, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului dacă acesta face parte din categoria produse neprsonalizate individual. În cazul solicitării unui alt produs mai scump, se va achita diferența de preț. În cazul solicitării unui alt produs mai ieftin, diferența de preț nu se va returna.

Legende VII va trimite produsul solicitat la schimb numai după ce consumatorul a returnat produsul cumpărat inițial. Rambursarea contravalorii produsului sau înlocuirea acestuia se va face în cel mult 31 de zile de la retur în fucție de dostocurile disponibile și în următoarele condiții: în cazul în care produsele au un sigiliu, acesta trebuie să însoțească produsul; starea produselor returnate trebuie să fie la fel că la primirea lor, să nu fi fost purtate, pătate, deteriorate, spălate sau parfumate. Produsul trebuie trimis împreună cu toate etichetele originale, într-un ambalaj protector.

În cazul în care a fost trimis alt produs față de cel comandat, taxele de transport vor fi suportate de Legende VII

Consumatorul (Cumpărătorul) are dreptul să opteze o singură dată pentru returnarea/înlocuirii unui produs ce se supun clasei de produse nepersonalizate individual/uninominal în condițiile art. 4, alin. 1 lit. b) din O.G. 130/2000. În toate cazurile returnării/înlocuirii produselor, costurile de transport pentru returnare/înlocuire sunt suportate de către client. Renunțarea la cumpărare în mod repetat va fi considerată abuz.

Returnarea produselor se mai face

Consumatorul poate solicită returnarea produselor în următoarele situații:

         Coletele prezintă deteriorări severe ce afectează și produsul;

         Produsele au fost livrate / facturate greșit. Livrarea altor produse decât cele solicitate trebuie semnalată imediat.

         Consumatorul poate solicită returnarea acestuia pentru înlocuire, iar dacă produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii. Dacă se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plăti diferența, respectiv dacă valoarea este mai mică, va primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor.

         Dacă produsele prezintă defecte de fabricație indiferent de categoria din care fac parte.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris sau telefonic echipa LegendeVii că renunță la cumpărare, fără penalități şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului dacă nu a fost utilizat.În acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cădea, conform legii, în sarcina consumatorului ( Cumpărătorul ).

În cazul în care produsele a căror returnare se solicită prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzură: zgârietura, ruptură, pătare, ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă, suma ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse.

Sunt exceptate de la dreptul de retur și rambursare coletele distruse de comparator în mod accidental sau nu.

În cazul exercitării dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face prin virament bancar în contul indicat al consumatorului (Cumpărătorul ) .

Aceste dispoziții se aplică conform ordonanței 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță.

În momentul efectuării unei comenzi pe LegendeVii, consumatorul declară că a luat la cunoștință și este întru totul de acord cu cele menționate mai sus. Acceptarea acestor termeni și condiții dă naștere unui veritabil contract între părți, făcând aplicare clauzelor Codului Civil și Comercial.

Pentru orice alte detalii vă rugăm să ne contactați.

Telefon: 0726.807.853