Ghid marimi hanorace


Ghid marimi hanorace

Circumferința bustului (cm)

A: Măsurați circumferința pieptului peste zona cea mai proeminentă a bustului în timp ce purtați un sutien care vă vine corect.

Circumferința șoldurilor (cm)

B: Circumferința șoldurilor trebuie măsurată în zona cea mai proeminentă.


MARIMILungime(cm)Latime(cm)Lungimea manecii(cm)
S665184
M695686
L716189
XL746691
2XL767194

Hanorac Constantin Brâncuşi

145 lei

PENTRU MARIMI XS, XXL SI XXXL  VA RUGAM SA MENTIONATI IN DETALI SAU LA CONFIRMAREA TELEFONICA A COMENZI

ATENTIE MARIMI UNINOMILALE  XS-2,3XL( NU SE POT SCHIMBA )

 

 

 

Livrare GRATUITĂ la comenzi de minim 500 Ron.

Ghid marimi

Product Description

Constantin Brâncuşi. sculptor 

Născut: 19 februarie 1876.

Locul nașterii: Hobița, județul Gorj.

Ocupația: sculptură în lemn, piatra ,metal şi fotografia
Data adormirii:  16 martie 1957
Locul înmormântării: Paris, Franța

“Eu ma aflu acum foarte aproape de bunul Dumnezeu si nu imi mai trebuie decat sa intind o mana inspre El, ca sa Il pipai. Il voi astepta pe bunul Dumnezeu in Atelierul meu.”

“Sculpturile mele nu trebuie respectate, ci trebuie iubite, îţi vină te joci cu ele.”

Brâncuşi este socotit drept unul dintre cei mai mari sculptori ai secolului XX. El a eliberat sculptură de toate elementele secundare, care o sufocau, alegând prezinte realităţile în esenţă lor. Toate lucrările sale au un puternic substrat spiritual, moştenit din viaţă satului românesc. Fără a greşi, putem spune Brâncuşi a descoperit lumii occidentale dimensiunea profund spirituală a fiecărui lucru.

Primii ani de şcoală şi i-a petrecut în şcolile din Peştişani şi Brădiceni. Petrecând mult timp prin atelierele de boiangerie şi alte prăvălii ale vremii. Lucrând ucenic,  a construit prima vioara, din scândurile unei lădiţe de portocale. Între anii 1894-1898,urmează cursurile Şcolii de Arte şi Meserii, din Craiova, având bursă. A fost şi slujitor al Bisericii, în calitate de cântăreţ şi paraclisier bisericesc la Biserica Madonă Dudu. Era bogat spiritual, având, pe lângă simţul artistic, multă credinţă şi un talent deosebit în cântărea bisericească. Între anii 1898-1902, urmează cursurile Şcolii de Arte Frumoase, din Bucureşti. Îşi vinde casă natală, dinHobiţa, spală vase prin câteva restaurante, sculptează şi vinde o parte din opere pentru a putea şi plătească studiile şi continuă şi cântăreţ la Biserica Mavrogheni.
Ajumge expună şi la New York şi doreşte plece la Paris, s-a oprit în Viena, Munchen, Bavaria şi Elveţia apoi ajunge în Paris.
În anul 1905, este admis în Şcoală Naţională Superioară de Arte Frumoase, din Paris. În anul 1906, Brâncuşi începe şi expună public lucrările, în Societatea Naţională de Arte Frumoase şi în Salonul Toamnei, din Paris.
O mare parte din operele şi uneltele lui Brâncuşi, adică peste 1200 de fotografii şi 215 sculpturi, se află în Muzeul Naţional de Artă Modernă, din Paris. Sculptorul român, păstrând până în sfârşit o mare iubire de neam, a dorit lase moştenire României toate lucrările sale nevândute, precum şi uneltele sale.

 

 

Instrucţiuni de întreţinere şi spălare
Tricourile imprimate au o rezistenţă bună în timp dacă sunt spălate corespunzător.
Spălarea se face manual, sau la maşină de spălat pe programul cu rotaţii cât mai mici, pentru a evita frecarea excesivă a stratului textil imprimat produsele trebuie întoarse pe dos înainte de spălare.
Temperatura apei trebuie fie max. 40 de grade.
Se recomandă folosirea unei cantităţi cât mai mici de detergent. Folosirea înălbitorilor este strict interzisă
Se recomandă uscarea tricourilor pe dos (această regulă e general valabilă pentru orice articol de îmbrăcăminte colorat, razele soarelui tind decoloreze materialul).
Călcarea se face pe dos.