Ghid marimi tricouri dama


Ghid marimi tricouri dama

Circumferința bustului (cm)

A: Măsurați circumferința pieptului peste zona cea mai proeminentă a bustului în timp ce purtați un sutien care vă vine corect.

Circumferința taliei (cm)

B: Măsurați circumferința taliei în zona cea mai subțire.

Circumferința șoldurilor (cm)

C: Circumferința șoldurilor trebuie măsurată în zona cea mai proeminentă.


MARIMIBustTalieSolduri
XS74 - 8158 - 6585 - 91
S82 - 8966 - 7392 - 98
M90 - 9774 - 8199 - 104
L98 - 10786 - 90102 - 112
XL108 - 11891 - 102113 - 121
2XL120 - 131103 - 114122 - 132
Tricou Dama LegendeVii - culoare alba
Tricou dama LegendeVii

Tricou dama LegendeVii

99 lei

Participă la (contra) revoluția culturală!

PENTRU MARIMI XS, XXL SI XXXL  VA RUGAM SA MENTIONATI IN DETALI SAU LA CONFIRMAREA TELEFONICA A COMENZI

ATENTIE MARIMI UNINOMILALE  XS-2,3XL( NU SE POT SCHIMBA )

Golește

Livrare GRATUITĂ la comenzi de minim 500 Ron.

Ghid marimi

Product Description

DE CE LEGENDE VII?
Am pornit acest proiect din dorința de a promova valorile autentice românești și pentru a păstra vie memoria românilor care au influențat istoria de-a lungul timpului și au luptat pentru independența de care ne bucurăm acum. În același timp, credem că România se află într-o criză de identitate pe toate planurile, iar proiectul nostru are menirea de a reînvia amintirea acestor oameni legendari. Totodată, vrem să fim relevanți pentru timpurile noastre și stilul de viață urban, încercând să comunicăm într-un un limbaj deschis, folosindu-ne de elemente ale prezentului și, astfel, sperăm să le creăm tinerilor de astăzi deschidere către poveștile acestor oameni, către valoare și cultură.
Proiectul vine să facă cunoscută elita românească din toate domeniile. Vrem să arătăm că avem eroi, că avem adevărate elite intelectuale, inventatori , cântăreți, poeți, preoți, fizicieni, matematicieni, doctori, savanți, artiști, ce au iubit și s-au luptat pentru România și ce ține de țara noastră și nu s-au despărțit niciodată, indiferent de încercările la care au fost supuși unii dintre ei, de credința în Dumnezeu și iubirea de România. Vrem să arătăm că am avut valori naționale ce au dat totul pentru țara noastră și totul în credința lui Dumnezeu.
Dorim ca prin acest proiect să oferim posibilitatea de a ne mândri cu elitele românești, cu acești eroi, vrem să arătăm că prin purtarea acestor tricouri, arătăm că noi avem eroi, avem valori naționale.
Vrem ca prin acest proiect, cu ajutorul vostru, prin purtarea tricourilor, să facem cunoscute aceste valori, aceste Legende Vii.

Instrucţiuni de întreţinere şi spălare
Tricourile imprimate au o rezistenţă bună în timp dacă sunt spălate corespunzător.
Spălarea se face manual, sau la maşină de spălat pe programul cu rotaţii cât mai mici, pentru a evita frecarea excesivă a stratului textil imprimat produsele trebuie întoarse pe dos înainte de spălare.
Temperatura apei trebuie fie max. 40 de grade.
Se recomandă folosirea unei cantităţi cât mai mici de detergent. Folosirea înălbitorilor este strict interzisă
Se recomandă uscarea tricourilor pe dos (această regulă e general valabilă pentru orice articol de îmbrăcăminte colorat, razele soarelui tind decoloreze materialul).
Călcarea se face pe dos.