Ghid marimi hanorace


Ghid marimi hanorace

Circumferința bustului (cm)

A: Măsurați circumferința pieptului peste zona cea mai proeminentă a bustului în timp ce purtați un sutien care vă vine corect.

Circumferința șoldurilor (cm)

B: Circumferința șoldurilor trebuie măsurată în zona cea mai proeminentă.


MARIMILungime(cm)Latime(cm)Lungimea manecii(cm)
S665184
M695686
L716189
XL746691
2XL767194

Hanorac “Trăiește clipa”

145 lei155 lei

PRODUS CU PREȚ VARIABIL ÎN FUNCȚIE DE CULOAREA HANORACULUI.

PENTRU MARIMI XS, XXL SI XXXL  VA RUGAM SA MENTIONATI IN DETALI SAU LA CONFIRMAREA TELEFONICA A COMENZI

ATENTIE MARIMI UNINOMILALE  XS-2,3XL( NU SE POT SCHIMBA )

Livrare GRATUITĂ la comenzi de minim 500 Ron.

Ghid marimi

Product Description

Trăiește clipa – simbol crestin ortodox

Cel cel este Alfa si Omega , adica inceputul si sfarsitul vietii iar fiecare e liber sa interpreze cum ii spune sufetul fiecare clipa!

Simbolurile au existat de cand lumea.

Fiecare cultura, religie, loc, obiect, a fost asociat cu un simbol de catre cei ce au intrat in contact .Simbolurile religioase sunt printre cele mai folosite în întreagă lume dar şi cunoscute unele din cele mai vechi insemne. Simbolurile au ajutat intotdeauna la regasirea sau identificarea numitor valori, convingeri, idei sau marturisiri de credinta. Ele au avut drept prim scop adunarea la un loc a celor ce impartaseau aceleasi convingeri religioase ori culturale.

Monograma lui Iisus Hristos, cunoscută și ca semnul XP (se pronunță chi-rho), reprezintă un simbol creștin timpuriu constând din primele două litere grecești ale numelui Χριστός (în limba română „Hristos”). În timpul păgânismului, prin folosirea acestor litere utilizatorul își afirma identitatea de creștin.

Conform tradiției, acest simbol ar fi fost visat de împaratul Constantin cel Mare înainte de bătălia de la Podul Milvius, fiind denumit de aceea și Crucea constantiniană sau labarum.

Acest simbol mai  reprezinta si semnul văzut de Imparatul Constantin pe care, la porunca lui Hristos, îl pune pe scuturi si pe steagurile de luptă şi biruie pe Maxenţiu, devenind noul cezar al imperiului roman.

Monogramei îi sunt alăturate uneori prima și ultima literă din alfabetul grecesc, Alfa și Omega. Aceste două caractere simbolizează începutul și sfârșitul, dumnezeirea și veșnicia lui Isus Hristos care se regasete in sufletul crestinului ortodox:

Pentru ca adevarata traire  a clipei o poti face doar in Hristos – Iubire.

Instrucţiuni de întreţinere şi spălare
Tricourile imprimate au o rezistenţă bună în timp dacă sunt spălate corespunzător.
Spălarea se face manual, sau la maşină de spălat pe programul cu rotaţii cât mai mici, pentru a evita frecarea excesivă a stratului textil imprimat produsele trebuie întoarse pe dos înainte de spălare.
Temperatura apei trebuie fie max. 40 de grade.
Se recomandă folosirea unei cantităţi cât mai mici de detergent. Folosirea înălbitorilor este strict interzisă
Se recomandă uscarea tricourilor pe dos (această regulă e general valabilă pentru orice articol de îmbrăcăminte colorat, razele soarelui tind decoloreze materialul).
Călcarea se face pe dos.